Ninpō-kai Ninja camp

30.8.2024

Tudi letos vas vabimo na NINPŌ-KAI NINJA TABOR, poletno Nin-jutsu 忍術 izkušnjo vadbe, ki pa bo tokrat nekoliko drugačna od tistih preteklih let. Prvič se namreč odpravljamo na morje! Zaradi tega tokrat ne bo na programu specialnih Shinobi spretnosti kot so skrivanja neslišna premikanja in podobno, ampak se bomo namesto tega osredotočili predvsem na učenje rokovanja z različnimi orožji Nin-jutsu arzenala. Klub temu bo to zagotovo nora izkušnja s katero boste obogatili svoje Nin-jutsu znanje, se dobro zabavali, uživali v morju in morskem zraku, predvsem pa se naučili veliko novega in domov odnesli kup novih izkušenj.

Naši tabori so poznani po tem, da so vsako leto polni dogodivščin in novih izzivov za vsakogar, ne glede na pretekle izkušnje ali ne-izkušnje. Tudi tokrat bo tako in zato je tabor primeren za vsakogar, nikakršno predhodno znanje pa ni potrebno. Zagotavljamo vam:
- več kot 20 ur aktivne vadbe tako v morju kot na kopnem
- poln penzion prehrane (zajtrk, kosilo, večerja)
- uživanje v morskih radostih
- organiziran pohod ob morju
- ribji piknik
- obilico dobre zabave

Letošnja osrednja tema tabora bo Buki-jutsu 武器術, spretnost uporabe različnega orožja, od tistih krajšega dometa, do tistih srednjega in dolgega dometa, posebna tema pa bo pihalnik. Poleg Fukiya-jutsu 吹き矢術 (pihalnik) bomo tako vadili še Hōjō-jutsu 捕縄術 (uporaba vrvi), Shukō-jutsu 手甲術 (ročni kremplji), Kusarigama-jutsu 鎖鎌術 (srp z verigo (vrvjo) in utežjo), Tō-jutsu 刀術 (mečevanje), Sō-jutsu 槍術 (kopje) in Kamayari-jutsu 鎌槍術 (srpasto kopje). Nekaj časa pa bomo posvetili tudi Sui-ren-u 水練, posebnim bojevniškim načinom plavanja. Kot je v navadi se bodo jutra začenjala z Meisō 冥想 (meditacija), Jūnan Undō-m (raztezanje) in morda Hichibuku Goshin-jutsu-jem 秘致武九護身術 (terapevtska metoda). Poleg tega pa se bomo tudi tokrat podali na zanimiv pohod ob morju, čaka nas pa še tekmovanje v streljanju s pihalnikom, turnir v odbojki in sup bitka.

Tudi letos se vam bodo lahko pridružili družinski člani, otroci, partnerji ali prijatelji. Lahko bodo vadili z nami, ali pa nam samo polepšali in obogatili druženje, saj nikakršno predznanje ni potrebno. Dobrodošli so tudi tisti, ki vadijo kakšno drugo borilno veščino in bi radi okusili Nin-jutsu, pa tudi tisti, ki sploh ne vadijo borilnih veščin.
Dogodek torej, ki ga nikakor ne gre zamuditi!

Datum: 30.08 – 01.09.2024

Ker bo prva aktivnost že 30.08. ob 10.00 uri zjutraj, svetujemo, da se v kamp prispe že v četrtek 29.08.

Zadnji rok prijave z vplačilom je 15.08.2023

Pripravili smo nekaj opcij, izberite svojo in se prijavite čim prej. Po prijavi boste prejeli okvirni program in seznam potrebne opreme:

A - ALL INCLUSIVE (vključuje vadbo, kamping, prehrano) - Cena: 155,00€*

B - MEDIUM (vključuje vadbo, kamping - brez prehrane) - Cena: 125,00€*

C - TRAINING ONLY: 90,00€

D - CAMPING & FOOD (vključuje kamping, prehrano – brez vadbe) - Cena: 85,00€*

PIKNIK (sobota zvečer) - 10,00€

EARLY BIRD PRIJAVA (do 8.07.2024): -10% na zgornje cene (ne velja za opcijo D in piknik)

Prijava je potrjena ob plačilu avansa v višini 50% zneska izbrane opcije, preostanek pa je potrebno poravnati najkasneje do 15.08.2024.

* Doplačilo tur. taksa/dan: odrasli 1,30€, otroci 0,65€
** Možna doplačila po ceniku avtokampa: avto, avtodom, dodatni šotor, elektrika, hišni ljubimci

Prijave in ostale informacije na: andrej.budoarts@siol.net ali 041 711 840